Pecha Kucha Night Budapest vol.59

Nyár, folyópart = építészet + design + képzőművészet

A Pecha Kucha Night Budapest július 4-én este a Valyo Kikötőből jelentkezik! Az építészeti, design és képzőművészeti projekteket bemutató pörgős rendezvény meghívott előadói könnyed nyári témákkal készülnek nektek. A szabály továbbra is régi: minden előadó 20 képet vetíthet 20 másodpercig.
Gyertek, ünnepeljük együtt a kreativitást a Duna-parton!

Előadók:

Az esemény ingyenesen látogatható!

A Pecha Kucháról:
A Pecha Kucha olyan nyílt fórum, amelyen fiatal tervezők, alkotók, művészek találkozhatnak, mutatkozhatnak be egymásnak és az érdeklődőknek. Az ötlet Tokióból indult világhódító útjára és ma már több mint ezer városban tartanak locsi-fecsi esteket a finn Rovaniemitől egészen az amerikai Kansas City-ig. A budapesti estéken többek között terítékre kerülnek építészeti, képzőművészeti, közösségi projektek, technikai innovációk és kreatív ötletek, amelyek kicsivel jobbá, élhetőbbé és nem utolsó sorban érdekesebbé teszik környezetünket. A szabály pedig egységes a Föld bármely pontján: minden előadó 20 képet vetíthet egyenként 20 másodpercig – így a pörgés és a remek hangulat garantált!
A Pecha Kucha estek magyarországi szervezője 2006 óta a Kortárs Építészeti Központ (KÉK). A KÉK célja, hogy megteremtse a városról való közös gondolkodás és vita nyílt fórumait, ezáltal a széleskörű nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tegye az építészet és városfejlesztés kortárs kérdéseit.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s