NewTech Meetup 10 éves szülinap + Pecha Kucha Night Budapest vol.53


It’s all about sharing. Really…

2017. február 15-én újra jelentkezik a Pecha Kucha Night Budapest és az immáron 10. születésnapját ünneplő The Budapest New Technology Meetup közös eseménye! Az IT területén és az építészetben, várostervezésben, urbanisztikában is jelentős változások történtek az elmúlt egy évtizedben. Az előadások erre keresik a választ: Vajon hogyan formálta a mobiltelefon az életünket? Mi az a privacy? Mit értünk interentbiztonságon? Van építészeti startup? Hogyan kapcsolódnak az okos eszközök egy városban? Izgalmas kérdésfelvetések mentén, a megszokott pörgős prezentációkban összegzik előadóink az elmúlt tíz év eredményeit; avagy a következő időszak nagy áttöréseit.

A Pecha Kucha olyan nyílt fórum, amelyen fiatal tervezők, alkotók, művészek találkozhatnak, mutatkozhatnak be egymásnak és az érdeklődőknek. Az ötlet Tokióból indult világhódító útjára és ma már több mint nyolcszáz városban tartanak locsi-fecsi esteket a finn Rovaniemitől egészen az amerikai Kansas City-ig. Az este folyamán többek között terítékre kerülnek majd építészeti, urbanisztikai projektek, technikai innovációk és kreatív ötletek, amelyek kicsivel jobbá, élhetőbbé és nem utolsó sorban érdekesebbé teszik környezetünket.
A szabály pedig a régi: minden előadó 20 képet vetíthet egyenként 20 másodpercig. A pörgés és a remek hangulat garantált!
A Pecha Kucha estek magyarországi megvalósítója a Kortárs Építészeti Központ.

A The Budapest New Technology Meetup Group találkozóin összehozzák Budapest technológiai érdeklődésű közösségét, akik rövid demókat és prezentációkat mutatnak be egymásnak új és izgalmas technológiákról. Céljuk, hogy új megközelítések megismerésén keresztül szélesítsék látókörüket, ihletet nyerjenek, és összehozzák a közösség tagjait egymással. Az előadások témái széles körből kerülhetnek ki, hallhatunk például a legújabb web 2.0 projektekről, biotechnológiai kutatásokról, médiaművészeti installációkról, vagy technológia központú szociális vagy politikai projektekről.

A jeles szülinap alkalmával ismét ünnepi koccintással, jókedvvel és meglepetésekkel készülünk!

pkn_53_fb_cover


Előadóink (a lista folyamatosan frissül!):

PKN előadók:

Meetup előadók:

  • Szathmáry Viktor
  • Fuchs Péter
  • Balázs Zoltán
  • Somlai-Fischer Ádám
  • Pintér Róbert
Az esti buliért felel:
iamyank
A bulira ingyenes a belépés!

 

Belépő:
Felnőtt – 1.500 Ft; Diák – 1.000 Ft

Program:
19:30 Kapunyitás
20:20 Kezdés
22:00 Buli – iamyank (ingyenes!)

Facebook esemény – Jelezz vissza! PKN és KÉK Facebook – Like!

A házibuli jellegű születésnapi hangulatról mi gondoskodunk,
Te meg ne hagyd otthon a jó kedved! 🙂

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s