Pecha Kucha Night Budapest Vol.44. powered by Saint-Gobain

PKN_44_banner

It’s all about sharing. Really…

Ősz elején ismét jelentkezik a KÉK – Kortárs Építészeti Központ feszes, 20×20-as előadássorozata, a Pecha Kucha Night Budapest! Szeptember 17-én mindenkit szeretettel várnak a szervezők az AnKERT-ben!

Gyere el, és hallgassuk meg együtt a pörgős prezentációkat az építész, designer, és a kreatív szakma legújabb alkotásairól, ahol a feszes, 20×20-as előadásai a technológiai vonal érdekes prezentációival egészül ki.

A Pecha Kucha olyan nyílt fórum, amelyen fiatal tervezők, alkotók, művészek találkozhatnak, mutatkozhatnak be egymásnak és az érdeklődőknek. Az ötlet Tokióból indult világhódító útjára és ma már több mint hétszáz városban tartanak locsi-fecsi esteket a finn Rovaniemitől egészen az amerikai Kansas City-ig. Az este folyamán többek között terítékre kerül majd építészeti, képzőművészeti, közösségi projektek, technikai innovációk és kreatív ötletek, amelyek kicsivel jobbá, élhetőbbé teszik környezetünket.
A szabály pedig a régi: minden előadó 20 képet vetíthet egyenként 20 másodpercig. A pörgés és a remek hangulat garantált!
http://www.pechakucha.hu/

A Vol.44. esemény szakmai támogatója a Saint-Gobain. A 350 éves évforduló kapcsán kiírásra került egy hallgatói pályázat a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és az energiahatékonyság fontosság témakörében.
Gyere el a Pecha Kuchára, hogy többet tudj meg a pályázatról, további infó a honlapon: http://www.rigips.hu/sg350award

Előadók:

Jegyár:

diák: 1.000, -Ft

felnőtt: 1.500, -Ft

Helyszín:

AnKERT (Budapest, Paulay Ede utca 33.)

Facebook esemény – csatlakozz! KÉK, PKN – like!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s