Pecha Kucha Night Budapest vol.03

Az első két teltházas alkalom után 2007. június 23-án, a Múzeumok Éjszakáján a harmadik budapesti Locsi-Fecsi estet látta vendégül a KÉK – Kortárs Építészeti központ. Egyéb programok – kiállításmegnyitók, performansz, dj-k – mellett az udvaron (!) közel kétszázan nézték meg az előadásokat.Előadók voltak:

Zene: DJ Nitelight

Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok ÉjszakájánPecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok ÉjszakájánPecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok ÉjszakájánPecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok ÉjszakájánPecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok ÉjszakájánPecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján

Fotók és az este részletes programja az alábbi linkre kattintva érhetők el:


Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján Pecha Kucha Night Budapest vol.03 a Múzeumok Éjszakáján


Egy éves a KÉK
2007. június 23. szombat 14:00-02:00
Kiállításmegnyitók, performansz, zene, bár, meglepetés

19:00 –

Rögtönzések színháza

20:00 –

Dióda csoport – A Talált tárgy metafizikája
Különböző művészeti ágakban alkotó fiatal művészek csoportos kiállítása

21:00 –

komplex KÉKség

Kiállítás a BME Építészettörténeti és Műemléki Tanszék komplexes hallgatóinak makettjeiből a KÉK hátsó udvarának hasznosítására. A kiállítást megnyitja: Dr. Mezős Tamás, a KÖH elnöke, egyetemi tanár.

22:00 – 24:00

Pecha Kucha Night avagy Locsi-Fecsi Est
A Tokióból indult fergeteges építész-designer előadói est Budapesten

Egész nap látogatható: (14:00 – 02:00)

Architectural Review Awards 2006
Az AR Awards a kiemelkedő építészetért, a brit Architectural Review építészeti magazin 15000 font összdíjazású, 1999-ben alapított díja. A pályázat célja, hogy szélesebb nemzetközi elismertséghez segítse a feltörekvőben lévő fiatal építész generációt. A díjra eddigi története során több, mint 80 országból érkeztek pályaművek, így a díjban minden lakott kontinens képviselteti magát. A kiállításon a nyertes, a kiemelt megvételt nyert, és a díjazott pályaművek, összesen 26 munka látható, a formatervezői, építész tervezői munkától a tájépítészettől az urbanisztikáig, a bútortervezéstől a tárgytervezésig.

KÉK – Kortárs Építészeti Központ
1078 Budapest, Nefelejcs u. 26
Tel: 225 35 30, Web: http:// kek.org.hu, E-mail: info@kek.org.hu

Külön köszönet: a KÉK szervezőinek és önkénteseinek a helyszín biztosításáért, az AutoDesknek a támogatásért, Tóth Máténak a fotókért.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s